Tarieven / Coaching

Tarieven burn-out coaching

De burn-out herstelprogramma’s zijn primair ontwikkeld voor de zakelijke markt. En daar geldt een zakelijk tarief.

Bij de aanvraag voor een burn-out herstelprogramma is de eerste fase het bespreken van wat er speelt en wat er nodig is zodat uw wensen en ons aanbod elkaar versterken. Daarna volgt een op maat geschreven herstel programma met prijsopgaaf.Ook begeleiding op langere termijn is bespreekbaar. Zo is het burn-out nazorgprogramma gericht op praktische begeleiding tijdens het proces van re-integratie.

Op deze wijze hebben we in de afgelopen periode mooie resultaten kunnen bereiken met meerdere grote landelijke bedrijven en organisaties maar ook met het midden en klein bedrijf alsmede vele zelfstandig ondernemers. Dit in een brede diversiteit aan sectoren als Thuis- en Specialistische Zorg, (goederen en pakket-) Transport, Chemie, Vliegmaatschappij, Defensie, Bankwezen, Schoonmaaksector, het UWV en de detailhandel.

Wilt u een afspraak plannen voor het bespreken van de mogelijkheid tot Burn-out Herstel Coaching in uw bedrijf of organisatie, neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op of via de contactpagina.

 

 

 

  • De schoen die de één perfect past, knelt bij de ander. En zo heeft iedereen ook zijn eigen maat van een bevredigend leven. C.G. Jung

  • Talent ontwikkelt zich in eenzaamheid, karakter in de stroom van het leven. J.W. von Goethe

  • Pas als je de moed toont je weg te gaan, toont de weg zich aan jou. Paolo Coelho

  • Een mens heeft twee oren en één mond om twee keer zoveel te luisteren dan te praten. Confucius